Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Briochebrød

Briochebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
15 g.gær
2 spsk.mælk
375 g.hvedemel
5 æg
1 tsk.salt
20 g.sukker
 Lidtolie
175 g.koldt smør
 
 Pensling:
 Æggeblommer
 
Opskrift:
Rør gæren ud i mælken.

Rør æg og mel sammen i en foodprocessor. Tilsæt gærblandingen, salt og sukker lidt efter lidt.

Ælt det til en letklistret dej og hæld lidt olie over.

Stil til hævning et lunt sted 1½-2 timer.

Slå dejen ned og tilføj det kolde smør - stil det atter til hævning i 2 timer.

Slå dejen ud på et melet bord og del det i tre lige store stykker, flet brødet og læg det i en bageform og pensl med æggeblommer. Lad det efterhæve i 1½ time og bages ved 200 grader i ca. 30 minutter.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8675 gange,
og udskrevet 155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Vibeke Gjersøe  -  2010-05-20 17:41:25
Hvorfor skal smørret være koldt, og hvordan ælter man det ind i dejen (uden at det bliver opvarmet)?