Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lune mørbradbøffer til frokost

Lune mørbradbøffer til frokost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : carsten

Indsendt :


Lune mørbradbøffer til frokost, billede 4 Lune mørbradbøffer til frokost, billede 1 Lune mørbradbøffer til frokost, billede 2 Lune mørbradbøffer til frokost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
4 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Rugbrød. mørkt 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Kom lidt smør i gryden. Snit løgene og brun dem i en gryde. Tag løgene op

Skær mørbraden i 3-4 cm. stykker. Brun mørbraden i gryden ( et par minutter). Krydder med salt og peber.

kom løgene i gryden sammen med mørbraden. Hæld vand ved så det næsten dækker. Lad det simre i 1 time el. 2 det betyder ikke så meget.

Hæld vand/suppe fra el. gem den til senere brug som sovs. Arranger mørbraderne på et fad med løgene ovenpå.

Husk rugbrød og smør

Tips:

Denne mørbrad er så mør at du tror det er løgn


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 49780 gange,
og udskrevet 738 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4134 (984 kcal)
KJ pr. Pers. 689 (164 kcal)
Vægt ialt 1200 gram
Vægt pr. Pers. 200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 344 KJ (82 kcal)
Protein 11.3 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

sandra  -  2020-12-28 03:26:21
Kan den fryses ned og opvarmes på ny? eller bliver mørbradbøfferne seje?