Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grøntsagsbearnaise

Grøntsagsbearnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :



Ingredienser:
4 gulerødder
4 persillerødder
3 løg
4-6 fedhvidløg
3 spsk.olivenolie
2 dl.grøntagsbouillon
2 spsk.friskhakket estragon
0.5 dl.æbleedikke
3 dl.creme fraiche 18 %
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 225 gr. Sær grøntagerne i mindre stykker. Kom dem og de hele pillede hvidløg i en bradepande.Vend med olivenolie og drys med salt og peber. Bag grøntsagerne møre, ca 40 minutter. Afkøl Kom det hele i en blender sammen med bouillon, estragon og eddike. Blend til mos. Rør mosen sammen med cremefraichen og smag til.
Sovsen kan sagtens serves kold. Ønskes den varm, varmes den hurtig igennem før servering.

Tips:

Fedtfattig.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6084 gange,
og udskrevet 89 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu