pærer friske eller fra dåse1000 g. pærer friske eller fra dåse
saften fra 1 citron- bruges til friske pærer saften fra 1 citron- bruges til friske pærer
75
g.
grovhakkede mandler - kan evt. ristes let75 g. grovhakkede mandler - kan evt. ristes let
300
g.
Dulce de Leche - toffee caramel creme300 g. Dulce de Leche - toffee caramel creme
200
g.
hvedemel200 g. hvedemel
100
g.
sukker100 g. sukker
100
g.
smør100 g. smør
1
knsp.
salt1 knsp. salt
1
tsk.
bagepulver1 tsk. bagepulver
Opskrift:
Skræl pærerne og skær dem i skiver - vend dem i citronsaften. Bruges pærer fra dåse skæres de bare lidt i skiver og lægges i et ovnfast fad.
Fordel mandlerne ud over pærerne.
Fordel Dulce de Leche cremen i et jævnt lag ud over pærerne og mandlerne.
Smuldr det kolde smør sammen med melet, sukker, salt og bagepulver - indtil det ligner brødkrummer.
Fordel dejen ud over Dulce de Lechen
Bag i ovnen ved 180gr. i ca. 35-40 min. eller til den er gyldenbrun
Tips:
Som tilbehør pisket fløde med resten af karamelcremen. Server kagen til vanilleis. Det er guf!
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4635 gange, og udskrevet 70 gange.
Kommentarer
Susanne - 2010-05-17 21:02:35 Dulce de Leche (Karamelcremen) fås ved Super Best, den er bare så skøn.
Opskriften har været bragt i deres reklameblade på et tidspunkt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider