Bagemaskine franskbrød

Bagemaskine franskbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : acm37

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Tørgær 1 tsk. vejer 4 gram
1 spsk. vejer 12 gram
1 dl. vejer ca. gram
   
Opskrift:
Tag formen ud af bagemaskinen, put i ovennævnte rækkefølge tingene i.
Passer til bagemaskinen xbm3000.
køres på program 2, kort.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Franskbrød til bagemaskine

karakterer:
Opskriften er vist 44208 gange,
og udskrevet 1080 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8706 (2073 kcal)
KJ pr. Brød 8706 (2073 kcal)
Vægt ialt 898 gram
Vægt pr. Brød 898 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 969 KJ (230 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 43.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

smilern02  -  2015-05-18 15:50:45
hvon får, får man brødet ud, af formen, hilsen nybegynder

Merete  -  2012-03-22 20:59:44
Lækkert, lækkert brød. Jeg kom lidt mere olie i, efter at have læst kommentarerne. Brugte 300g speltmel og 200g sigtemel. Bagte på program 2. medium, i over tre timer.Den lange tid gør at brødet hæver 3 gange på min maskine: en Quigg fra Lidl til 300kr - og det blev luftigt. For smag kom jeg kardemomme i. Det vil jeg helt sikkert gentage.

Lone S. Jensen  -  2012-01-21 12:20:52
Ang.: bagemaskine XBM3 lørdag den 21. feb. 2012. EFTERLYSNING AF HJÆLP TIL BAGNING PÅ EN BAGEMASKINE XBM3: Jeg har fulgt opskriften fra bogen nøje, men brødet falder sammen og virker ikke så luftigt og ej heller særligt smagfuldt. Hvad gør jeg mon forkert?? Jeg har brugt program 1, basis, 3 timer og også prøvet at give brødet 2 ½ timer?? Det er alm. hvedebrød, lys brød uden kerner i.

Bagekongen  -  2011-12-28 16:29:13
Godt brød hvis man bruger program 2, dog kunne jeg godt tænke mig mere smag i brødet..

  -  2010-08-16 16:32:36
Har prøvet opskriften, lavet brød to gange, 1 gang var brødet noget tung, 2 gang var det det samme, blev bragt på program 1 basic begge gange. Brøndet manglende luftighed samt virkede brødet tørt.

acm37  -  2009-08-13 15:58:04
Brug den måleske som følger med maskinen... Hvor det store hul svarer til spsk og det lille tsk...