Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Semi-dried cherry tomater

Semi-dried cherry tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lise D

Indsendt :


Semi-dried cherry tomater, billede 4 Semi-dried cherry tomater, billede 1 Semi-dried cherry tomater, billede 2 Semi-dried cherry tomater, billede 3
Fotograf: Lise D  

Ingredienser:
500 g.mellemstore kødfulde cherrytomater
5 spsk.timian
5 spsk.godt groft salt f.eks. Læsø sydesalt
1 dl.olie f.eks. rapsolie
 
Opskrift:
Tomaterne skylles og halveres. Lægges med skindsiden ned på badeplade beklædt med bagepapir. De må kun ligge i et lag.
Olie, timian og salt røres sammen og pensles på tomaterne.
Der kan man fordel drysses lidt ekstra timian på.
Bages på nederst rille i en 100 grader C. alm. ovn i ca. 4 timer.


Tips:

Der kan også bruges rosmarin, basilikum eller andre krydderurter efter smag. Tomaterne kan henkoges i raps eller majsolie og dermed holde i en længere periode. Er rigtig lækre i salater.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10054 gange,
og udskrevet 147 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

C. Larsen  -  2009-08-13 00:17:22
Svits i stedet de små tomater i en anelse olie, tilføj hvidløg og rosmarin eller andet krydderi, så har du både et tilbehør til sauce (laks m.v.) og er meget fedtfattigt. Flødeost light kan tilsættes til sidst til tomaterne, så det bliver en mere fyldig sauce. Super lækkert.