Semi-dried cherry tomater

Semi-dried cherry tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lise D

Indsendt :     
Semi-dried cherry tomater, billede 4 Semi-dried cherry tomater, billede 1 Semi-dried cherry tomater, billede 2 Semi-dried cherry tomater, billede 3
Fotograf: Lise D  

Ingredienser:
500 g.mellemstore kødfulde cherrytomater
5 spsk.timian
5 spsk.godt groft salt f.eks. Læsø sydesalt
1 dl.olie f.eks. rapsolie
 
Opskrift:
Tomaterne skylles og halveres. Lægges med skindsiden ned på badeplade beklædt med bagepapir. De må kun ligge i et lag.
Olie, timian og salt røres sammen og pensles på tomaterne.
Der kan man fordel drysses lidt ekstra timian på.
Bages på nederst rille i en 100 grader C. alm. ovn i ca. 4 timer.


Tips:

Der kan også bruges rosmarin, basilikum eller andre krydderurter efter smag. Tomaterne kan henkoges i raps eller majsolie og dermed holde i en længere periode. Er rigtig lækre i salater.





karakterer:
Opskriften er vist 11284 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-13 00:17:22
Svits i stedet de små tomater i en anelse olie, tilføj hvidløg og rosmarin eller andet krydderi, så har du både et tilbehør til sauce (laks m.v.) og er meget fedtfattigt. Flødeost light kan tilsættes til sidst til tomaterne, så det bliver en mere fyldig sauce. Super lækkert.