Atamon til skylning af glas Atamon til skylning af glas
Opskrift:
Bærrene skylles og renses for stilk og blomst
Bærrene deles og kærnerne fjernes delvist; læg bærrene i koldt vand efterhånden
Kærnerne skummes væk når de flyder ovenpå.
Hybenerne kommes i en gryde med ca. 4 dl vand og koges møre i ca. 1 time
Kærnerne skummes væk under kogningen
De kogte hyben blendes først og kan derpå passeres gennem en sigte;
Frys mosen i isterningbakken, i små bægre eller i portioner i små frostposer
Tips:
Mosen bliver mindre "træet" når den passeres gennem en sigte.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5007 gange, og udskrevet 73 gange.
Kommentarer
James - 2010-09-09 19:47:40 Hvad bruger man det til?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider