Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hybenmos

Hybenmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.hyben (ca. 2 l)
2-5 dl.vand
0.5 tsk.flydende Atamon
 Atamon til skylning af glas
 


Opskrift:

Bærrene skylles og renses for stilk og blomst Bærrene deles og kærnerne fjernes delvist; læg bærrene i koldt vand efterhånden Kærnerne skummes væk når de flyder ovenpå.

Hybenerne kommes i en gryde med ca. 4 dl vand og koges møre i ca. 1 time

Kærnerne skummes væk under kogningen De kogte hyben blendes først og kan derpå passeres gennem en sigte;

Frys mosen i isterningbakken, i små bægre eller i portioner i små frostposer

Tips:

Mosen bliver mindre "træet" når den passeres gennem en sigte.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4297 gange,
og udskrevet 36 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

James  -  2010-09-09 19:47:40
Hvad bruger man det til?