Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lizettes ynglinga lagkage

Lizettes ynglinga lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bibi Løvenhardt

Indsendt :



Ingredienser:
3 Hvide lagkagebunde
7.5 dl.piskefløde
300-375 g.frosne hindbær
15 Makroner
150-200 g.Grofthakket chokolade
1 dl.sukker
 
 Pynt:
4-5 Modne kiwier
 Søde røde eller blå vindruer
 
Opskrift:
Optø hindbærrene, evt. lidt i mikroovn, og mos dem med 1 dl. sukker
- Hak Chokoladen groft
- Pisk ½ l. fløde til flødeskum, og tilsæt hindbærmosen
- Del mosen i 2 portioner, den ene større end den anden da der skal være lidt til toppen også.
- I den mindre portion tilsættes de 15 knuste makroner, og i større portion tilsættes det hakkede chokolade.
- Læg den første bund og tilsæt alt hindbærmosen med makroner.
- På næste bund tilsættes hindbærmosen med chokolade, men her gemmes der lidt til at slutte af med på toppen.
- På den øverste bund tilsættes det sidste hindbærmos med chokolade, og 1-2 timer inden servering tilsættes skiveskårne kiwier og halve vindruer som afsluttes med flødeskumskant.

Velbekomme.


Tips:

alle bær kan bruges og behøver ikk blive most i sukker hvis man ikke er til en MEGET sød lagkage


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4903 gange,
og udskrevet 109 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu