Ærtesuppe med hvidløg

Ærtesuppe med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
30 g.smør
2 skalotteløg
2 fedhvidløg
500 g.ærter
1 dl.piskefløde
0.5 dl.cremefraiche
3 spsk.hvid balsamico
1 spsk.karry
5 dl.hønsebouillon
2-3 stilkeløvstikke
100-150 g.bacon i tern
 
Opskrift:
Suppen: Hvidløg og løg sauteres uden at brune, hvid basalico tilsættes og reduceres væk, ærter tilsættes ( gem 50 g ) med hønseboulion og koger sagte i 8 min. blendes med lidt løvstikke og smages til med salt og peber.
Cremen: Piskefløde og creme fraice piskes stift, der tilsættes karry og salt og peber.
Bacon steges sprøde og servers rygende varm med en god skefuld karrycreme på toppen og en lille løvstikke.


karakterer:
Opskriften er vist 12863 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

René Mikkelsen  -  2015-05-19 18:36:42
Rigtig lækker. Løvstikke giver en rigtig god og frisk tone! Kom en 4 % madlavningsfløde i og serverede den med simpel creme fraiche 9% istedet for for den ovenstående creme