Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Remoulade uden mælk og æg

Remoulade uden mælk og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Remulade

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Tofu-mayonnaise:
300 g.tofu
2 dl.olie gerne olivenolie
4 spsk.citronsaft eller æbleeddike
1 lille spsk. tamari (sojasovs) eller 1 spsk. urtesalt
2 tsk.sennep
 
 Remuladen:
200 g.mayonnaise
1-2 spsk.kryddereddike (hvid balsamico)
1-2 tsk.Dijonsennep
1 spsk.hakkede syltede agurker
1 spsk.kapers
2-3 spsk.hakket persille
0.5 spsk.frisk esdragon eller 1 tsk tørret
 
Opskrift:
Tofumayonnaise:
Det hele blendes i en blender, indtil det bliver en tyk creme. Opbevares i køleskab.

Tofumayonnaisen bliver lysebrun pga. tamari'en - brug evt. 1 lille spsk urtesalt i stedet, hvis du ønsker en hvid mayonnaise (urtesalt fås i helsekostbutikken og i bedre supermarkeder).


Remuladen:
Alle ingredienserne røres sammen


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7296 gange,
og udskrevet 56 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

edit  -  2016-05-06 12:49:20
Jamen, hvor er curry?

  -  2010-06-22 12:38:06
Hvor fantastisk det skal prøves..bare 1 spørgsmål..har du brugt alm tofu el silke tofu????