Remoulade uden mælk og æg

Remoulade uden mælk og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Remulade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tofu-mayonnaise:
300 g.tofu
2 dl.olie gerne olivenolie
4 spsk.citronsaft eller æbleeddike
1 lille spsk. tamari (sojasauce) eller 1 spsk. urtesalt
2 tsk.sennep
 
 Remoulade:
200 g.mayonnaise
1-2 spsk.kryddereddike (hvid balsamico)
1-2 tsk.Dijonsennep
1 spsk.hakkede syltede agurker
1 spsk.kapers
2-3 spsk.hakket persille
0.5 spsk.frisk estragon eller 1 tsk tørret
 
Opskrift:
Tofumayonnaise:
Det hele blendes i en blender, indtil det bliver en tyk creme. Opbevares i køleskab.

Tofumayonnaisen bliver lysebrun pga. tamari'en - brug evt. 1 lille spsk. urtesalt i stedet, hvis du ønsker en hvid mayonnaise (urtesalt fås i helsekostbutikken og i bedre supermarkeder).


Remuladen:
Alle ingredienserne røres sammen





karakterer:
Opskriften er vist 8701 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-05-06 12:49:20
Jamen, hvor er curry?

  -   2010-06-22 12:38:06
Hvor fantastisk det skal prøves..bare 1 spørgsmål..har du brugt alm tofu el silke tofu????