frisk esdragon eller 1 tsk tørret 0.5 spsk. frisk esdragon eller 1 tsk tørret
Opskrift:
Tofumayonnaise:
Det hele blendes i en blender, indtil det bliver en tyk creme. Opbevares i køleskab.
Tofumayonnaisen bliver lysebrun pga. tamari'en - brug evt. 1 lille spsk urtesalt i stedet, hvis du ønsker en hvid mayonnaise (urtesalt fås i helsekostbutikken og i bedre supermarkeder).
Remuladen:
Alle ingredienserne røres sammen
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7554 gange, og udskrevet 57 gange.
Kommentarer
edit - 2016-05-06 12:49:20 Jamen, hvor er curry?
- 2010-06-22 12:38:06 Hvor fantastisk det skal prøves..bare 1 spørgsmål..har du brugt alm tofu el silke tofu????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider