kirsebær, jordbær eller mørk chokolade 150 g. kirsebær, jordbær eller mørk chokolade
Opskrift:
Mælk, og margerine koges op og afkøles.
Æg og sukker piskes skummende.
Mel ferfeckt fit bagepulver og vanilie sigtes sammen.
Melblandingen blandes i æggesnapsen.
Den afkølede mælk piskes forsigtig i dejen.
Kommes i muffinsforme.
Bages i en 200 forvarmet ovn i 15 - 20 min
Tips:
Hvis de kommes i fryseren først inden servering er de meget mere svampet
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6381 gange, og udskrevet 165 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider