Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pizzahorn

Pizzahorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Tilberedningstid : 130 minutter

Indsendt :


Pizzahorn, billede 4 Pizzahorn, billede 1 Pizzahorn, billede 2 Pizzahorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
3 dl.sødmælk
100 g.smør
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
1 æg
600 g.hvedemel
 
 Fyld:
200 g.tomatpure
100 g.løg
1 tsk.oregano, tørret
200 g.skinkestrimler
150 g.revet ost, mozzarella
 
 Pensling:
1 æg
 
 Pynt:
 evt.revet ost, mozzarella
 
Opskrift:
Pølsehornsdej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel.

Smør tomatpure på dejen. fordel oregano, ost, hakket løg og skinkestrimler over. Dejen deles nu i 8 trekanter som rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade. Hornene efterhæver 30 minutter.

Pensles med æg og pyntes evt. med revet ost.
Bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1861 gange,
og udskrevet 30 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu