Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































3 cheese lasagne

3 cheese lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Brian

Indsendt :


3 cheese lasagne, billede 4 3 cheese lasagne, billede 1 3 cheese lasagne, billede 2 3 cheese lasagne, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Sauce:
500 g.oksefars
2 ds.flådetomater
1 lille dådse tomatpurekoncentret
1 lille løg
2 fedhvidløg
 salt
 peber
1 spsk.oregano
1 spsk.basilikum
 
12 lasagne plader
1.5 dl.parmesean ost
2 spsk.oregano
2.5 dl.riccata ost (hytteost)
200 g.mozzerella ost
 
Opskrift:
Svits fint hakket løg og de 2 pressede fed hvidløg ,tilsæt oksefars og brun det sammen med oregano og basilikum . hakkede flåede tomater tilsættes .koges op og tilsættes tomat pure og små koges med lidt salt og peber.

blænd 2 spsk parmesæn ost sammen med riccata ost ,og 2 spsk.oregano.


tage lidt sauce og fylde bunden af lasagne fad layer med 4 lasagne plader .tag og jævne et lag af den parmesæn riccata ost blanding ovenpå. læg et lag af plader mere. tilsæt mere kødsauce ovenpå. læg et lag revet mosserella ost ovenpå afslutte med den sidste lag af lasagne plader resterende sauce lidt dryse parmesæn ost afslut med mozzerella ost .

bages i et 180 grader C varmeluft ovn ca. 40 min. til lasgnepladerne er mør og ost lag gyldne brun .

Tips:

saucen skal ikke være ikke for tykt men hellere ikke for vådt. der kan tilsættes vand til saucen ,hvis den bliver for tykt. opskriften er lidt på gehør. en grøn salat hørertil med en olie og rødhvins eddeike . smurte halveret flutes ristet i ovnen med en bla. af parmesæan ost hvidløg og salt mens lasagne hviles inden servering .


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (19 stemmer)

Opskriften er vist 58915 gange,
og udskrevet 823 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kevin  -  2014-05-11 00:31:55
Super godt Virkelig en god lasagne

Glenn  -  2012-08-10 15:51:09
hhmmm..kan klart anbefales..det lykkes for mig, og nøj hvor smager den godt...den skal jeg snart lave igen.;-))

Glenn  -  2012-08-04 14:47:42
Jeg fatter ikke en meter af hvad der står i opskriften,??? Men umiddelbart ser den jo meget lækker ud,, tror bare jeg kaster mig ud i det,,:-)

Anna  -  2012-07-31 16:37:12
Jeg kan næsten ikke forstå, hvad der står. Jeg vil gerne lave den, for den lyder lækker, men kunne du muligvis få én til at korrekturlæse den? Det er svært at være sikker på, om man gør det rigtige.

mogens1972  -  2009-10-28 13:33:09
Smager rigtig godt. Det er et rigtig godt alternativ til traditionel lasagne med bechamelsauce.

Brian  -  2009-08-02 10:11:31
jeg glemte at sige riccat ost kan erstattes med hytte ost.