Den Gode Tunmousse 01

Den Gode Tunmousse 01, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Piloten

Indsendt :



Ingredienser:
3 hårdkogte æg
1 ds.tun i vand eller olie
4 spsk.klippet purløg
175 g.creme fraiche 18% eller yoghurt naturel
 Salt
 hvid peber
 citronsaft
2-3 blade husblas
 
Opskrift:
Æggene hakkes - nemmest med æggedeler.
Tunen findeles og blandes med æg, creme fraiche og purløg. Smages til med salt, peber og citronsaft. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes i vandbad. Den smeltede husblas røres i tunmassen. Det hele kommes i en skål, en form eller et fad og stilles i køleskab i 2-3 timer til det er stivnet.

Tips:

Hvis formen er smurt med lidt olie kan tunmoussen vendes ud på et fad. Kan også bare blive i skålen/fadet og pyntes med salatblade, tomat, agurt, rejer, røget laks, caviar m.v. Serveres med lune flutes og evt. en "1000 øer" dressing.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 32599 gange,
og udskrevet 622 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu