smelt 100 gram chokoladen. hæld den lune chokolade i kagecremen. sæt kagecremen på køl til den er blevet lidt tyk. tag så den nederste bund og kom chokoladekagecrem på og så lægger man markronerne så det ligner en blomst. så lægger du en bund oven på og gør det samme igen. så lægger du den sidste bund på der skal den pisked flødeskum oven på og så river man resten af chokoladen og drysser på,
Tips:
den smager bedst samme dag
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 11262 gange, og udskrevet 113 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider