Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Asparges á la polonaise II

Asparges á la polonaise II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, diverse/blandet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.friske asparges
2 l.kogevand
4 tsk.salt
 
 Polonaise:
100 g.smør
1 dl.tør franskbrødskrumme
2 hakkede hårdkogte æg
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Skær den nederste træede fod af aspargeserne. Kom dem i letsaltet kogende vand og kog dem 2-3 minutter. Lad dem dryppe af og læg dem på et varmt fad. Rist brødkrummen gylden i lidt af smørret. Smelt resten af smørret og hæld det over aspargeserne. Drys med hakket æg og hakket persille og kom til sidst ristet brødkrumme over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18550 gange,
og udskrevet 268 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig som forret