Skær den nederste træede fod af aspargeserne. Kom dem i letsaltet kogende vand og kog dem 2-3 minutter. Lad dem dryppe af og læg dem på et varmt fad. Rist brødkrummen gylden i lidt af smørret. Smelt resten af smørret og hæld det over aspargeserne. Drys med hakket æg og hakket persille og kom til sidst ristet brødkrumme over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 18763 gange, og udskrevet 272 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 dejlig som forret
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider