Daim chocolade (de giver en god sødme. 15 g. er ca. en halv Daim barre)15 g. Daim chocolade (de giver en god sødme. 15 g. er ca. en halv Daim barre)
40
g.
Mørk chocolade40 g. Mørk chocolade
30
g.
Cashewnødder (ristede og saltede)30 g. Cashewnødder (ristede og saltede)
30
g.
Mandler30 g. Mandler
Opskrift:
Bland mel, salt, og bagepulver sammen med en ske.
Finhak al chocoladen og nødderne, og bland dem sammen med mel, salt og bagepulver med en ske.
Tilsæt mælk og Becel og æble og rør med en røremaskine, til dejen er jævn.
Fordel dejen i muffinformene og bag dem i en ovn 17 minutter (højst!) på 250 grader.
Tips:
De er virkelig super lækre!
Leder du efter muffins der smelter på tungen, så er de her muffins 'way to go'...
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 7893 gange, og udskrevet 86 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider