Aspargs a la polonaise

Aspargs a la polonaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 bdt.asparges
100 g.smør
1 bdt.persille
3 hårdkogte æg
 
Opskrift:
Kog aspargesene i letsaltet vand - hvide i 20 min., grønne skal kun have 5 min. Lad dem dryppe godt af og læg dem på et varmt fad.

Smelt smørret i en gryde og vend det hakkede persille i. Tag det fra varmen og hæld det i en stribe over de kogte asparges.

Drys de hakkede, hårdkogte æg på og servér straks.


karakterer:
Opskriften er vist 15333 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-09-05 15:35:01
ikke nødvendig at knække det sidste stykker. skæl og bare skære 1/2 cm ad

Per  -  2008-05-06 19:04:26
Hvide asparges skal skrælles først. De skrælles fra hoved mod roden og det nederste træde stykke brækkes af. Grønne asparges skal kun skylles og det nederste træde stykke brækkes eller skæres af.