Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Aspargs a la polonaise

Aspargs a la polonaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, diverse/blandet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 bdt.asparges
100 g.smør
1 bdt.persille
3 hårdkogte æg
 


Opskrift:

Kog aspargesene i letsaltet vand - hvide i 20 min., grønne skal kun have 5 min. Lad dem dryppe godt af og læg dem på et varmt fad. Smelt smørret i en gryde og vend det hakkede persille i. Tag det fra varmen og hæld det i en stribe over de kogte asparges. Drys de hakkede, hårdkogte æg på og servér straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14134 gange,
og udskrevet 147 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-09-05 15:35:01
ikke nødvendig at knække det sidste stykker. skæl og bare skære 1/2 cm ad


Per  -  2008-05-06 19:04:26
Hvide asparges skal skrælles først. De skrælles fra hoved mod roden og det nederste træde stykke brækkes af. Grønne asparges skal kun skylles og det nederste træde stykke brækkes eller skæres af.