Asparagi alla milanese

Asparagi alla milanese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
2 kg.friske hvide asparges
 salt
100 g.smør
4 æg
50 g.friskreven parmesan
 
Opskrift:
Skræl asparges og skær roden af ca. 3 cm oppe. Lav 2 bundter asparges og bind dem op med lidt køkkensnor. Kog dem med spidserne opad i ca. 15-20 minutter i letsaltet vand. Tages op og fordeles jævnt på 4 tallerkener. Smelt halvdelen af smørret i en pande og slå æggene ud i den smeltede smør. Æggene laves til spejlæg. Tilsæt den resterende smør efter et kort øjeblik. Asparges drysses med parmesan og æg lægges over. Dryp smeltet smør henover.





karakterer:
Opskriften er vist 32352 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg syntes der er praktfyld..... jeg syntes i skal blive ved