Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparagi alla milanese

Asparagi alla milanese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.friske hvide asparges
 salt
100 g.smør
4 æg
50 g.friskreven parmesan
 


Opskrift:

Skræl asparges og skær roden af ca. 3 cm oppe. Lav 2 bundter asparges og bind dem op med lidt køkkensnor. Kog dem med spidserne opad i ca. 15-20 minutter i letsaltet vand. Tages op og fordeles jævnt på 4 tallerkener. Smelt halvdelen af smørret i en pande og slå æggene ud i den smeltede smør. Æggene laves til spejlæg. Tilsæt den resterende smør efter et kort øjeblik. Asparges drysses med parmesan og æg lægges over. Dryp smeltet smør henover.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (21 stemmer)

Opskriften er vist 28973 gange,
og udskrevet 312 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lisa  -  0000-00-00 00:00:00
jeg syntes der er praktfyld..... jeg syntes i skal blive ved