Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Havtornsorbet

Havtornsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Havtorn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.Havtorn
10 dl.vand
200 g.Sukker
 
1.5 æggehvide past.
 
Opskrift:
Havtorn koges op med vand og sukker, de skal kun lige koge til bærrene er kogt ud.
Sigtes gennem en hulsi.

Saften køles først ned i køleskab.

Tilsæt æggehvide og kør på ismaskine.

Tips:

Kan også sættes i fryseren, helst i et fladt fad, og der røres i massen ca. hvert 15 minut.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12071 gange,
og udskrevet 146 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-08-30 15:20:01
Udelod i øvrigt æggehviden uden problemer, men det kan kun anbefales hvis man har ismaskine.

  -  2012-08-30 15:19:12
En god stærkt sorbet; meget mindre sukkerholdig en anden opskrift fra nettet jeg har prøvet, hvor der brugtes dobbelt så meget sukker som bær.