blommetomater eller sherrytomater300 g. blommetomater eller sherrytomater
5
spsk.
olivenolie5 spsk. olivenolie
15
sorte oliven15 sorte oliven
0.5
dl.
frisk basilikum0.5 dl. frisk basilikum
2
spsk.
kapers2 spsk. kapers
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
forårsløg1 forårsløg
salt salt
peber peber
Filonebrød Filonebrød
Opskrift:
skær tomterne i tern, hak oliven og basilikum. Bland tomat, 2/3 af olien, hakkede oliven, basilikum, kapers, presset hvidløg og hakket forårsløg i en skål og rør godt rundt. Smag til med salt og peber og stil på køl ca. 1/2 time.
Skær brødet i tykke skiver og pensl resten af olien på brødet, der ristes på grill eller i ovn til overfladen er smuk sprød og gylden. Smør salsaen over brødet og server med et par basilikumblade som pynt.
Tips:
Salsaen kan også serveres som tilbehør til grillet makrel,ørred,torsk eller anden fisk
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3309 gange, og udskrevet 52 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider