Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tomat-olivensalsa

Tomat-olivensalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Bente

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.blommetomater eller sherrytomater
5 spsk.olivenolie
15 sorte oliven
0.5 dl.frisk basilikum
2 spsk.kapers
2 fedhvidløg
1 forårsløg
 salt
 peber
 Filonebrød
 
Opskrift:
skær tomterne i tern, hak oliven og basilikum. Bland tomat, 2/3 af olien, hakkede oliven, basilikum, kapers, presset hvidløg og hakket forårsløg i en skål og rør godt rundt. Smag til med salt og peber og stil på køl ca. 1/2 time.
Skær brødet i tykke skiver og pensl resten af olien på brødet, der ristes på grill eller i ovn til overfladen er smuk sprød og gylden. Smør salsaen over brødet og server med et par basilikumblade som pynt.

Tips:

Salsaen kan også serveres som tilbehør til grillet makrel,ørred,torsk eller anden fisk


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3222 gange,
og udskrevet 50 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu