Flødekartofler med Mornaysauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Straube Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver.
Hæld kartoflerne i en bradepande.
Bland fløde og Mornaysauce og hæld derover. Krydre til sidst med Salt, peber og evt. paprika. Bages i ovn ved ca 200 grader, 40-50 min. |
|
Opskriften er vist 127308 gange,
og udskrevet 1156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (86 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-06 13:20:47 Jeg laver altidflødekartofler med mornay sovs, skæt fløde og noget paprika i . dog bruger jeg skivede kartofler fra frost og gir det gerne halvanden til 2 timer .. det blir bare UUUHM .. Sang - 2010-11-26 17:08:27 bruger samme nemme opskrift, dog 1.5 time så bliver det rigtig lækkert Flødekartoffel eksperten - 2010-07-29 19:11:28 det er en meget dårlig opskrift på flødekartofler. De bliver alt for vandet og selvom kartoflerne fik 50 minutter ved 200 grader så var de stadig væk rå! Der skal mindst 1½ time i ovnen før det kan spses. Morten - 2010-05-30 21:49:28 Gerne med mælk og drysses så med salt, peber og hakket muskat. Skal det være rigtigt godt, så en gang skinkestrimler i også. Lisa - 2010-02-26 19:00:42 Jeg laver det på samme måde men bruger dog mælk i stedet for fløde. Det er lige så godt og fedtfattigt :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne