cremefraiche 38% eller græsk/tyrkisk yoghurt 10%5 dl. cremefraiche 38% eller græsk/tyrkisk yoghurt 10%
250
g.
røget ørred250 g. røget ørred
200
g.
rejer200 g. rejer
laks i skiver laks i skiver
citronskiver citronskiver
agurkeskiver agurkeskiver
tomatskiver tomatskiver
Opskrift:
Tø spinaten op. Pisk æg, mælk og maryonnaise sammen. Vrid spinaten for vand og bland
den i æggemassen. Hældes i en smurt springform og bages ca. 40 min. ved 180
Fyld: Pluk ørreden i små stykker og vend dem i cremefraichen. Fordel det på spinatbunden
Pynt med rejer, laks, citron, agurke- og tomatskiver.
Serveres med flute til.
Tip: I stedet for ørred kan man bruge kogt kylling.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(8 stemmer)
Opskriften er vist 25651 gange, og udskrevet 767 gange.
Kommentarer
Laura - 2019-04-09 07:41:21 Lækker forret, kan bunden bages og fryser?
elisabeth - 2017-12-18 19:27:43 meget meget lækker. rigtig god smag
mona - 2015-01-11 13:31:38 lækkert ser det ud når den bliver serveret og smagen er helt i top. stor ros
- 2013-01-23 16:50:15 meget lækker ret, jeg har serveret den adskillige gange og hver gang fået ros. Mange har fået opskriften.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider