Hornbækkage

Hornbækkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
125 g.margarine
1 dl.sukker
3 æggeblommer
2 dl.hvedemel
2 tsk.bagepulver
 
 Til toppen:
3 æggehvider
150 g.sukker
3 spsk.rasp
1 tsk.mandelessens
 
Opskrift:
Margarinen røres hvidt med sukker, æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Mel og bagepulver røres i. Dejen fordeles i en smurt tærteform.

Æggehviderne piskes godt stive inden sukkeret piskes i. Tilsæt rasp og mandelessens og fordel massen over dejen.

Kagen bages ca. 45 min. ved 190 grader. Bliver den for mørk kan der lægges lidt staniol over til sidst.


karakterer:
Opskriften er vist 9193 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Flemming  -  2021-10-20 14:47:03
Brug smør i stedet for margarine.