Taralli

Taralli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.mel 00
30 g.salt
3 dl.Tør hvidvin
2.5 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Arbejd mel, vin, olie og salt godt sammen til en elastisk og homogen dej Lad den hvile tildækket ca. 20 minutter ikke for koldt.

En stor gryde med vand bringes i kog og 1 spsk. salt tilsættes.


Rul delen til tynde pølser 1 cm tykke som skæres i 8-10 cm stykker som formes til ringe som trykkes sammen. Læg ca. 10 af gangen i det kogende vand, når de kommer op til overfladen tages de op med en hulske og drypper af på et klæde et par minutter.

Dejringene sættes på en smurt plade eller på bagepapir. Sættes i ovnen ved 200 grader og bag taralli ca. 40 minutter til de er gyldne.

Tips:

De kan krydres med fennikelfrø, sesam, chilipeber, oregano eller tørret løg 5-6 g, vil være nok til 1 kg, dej.





karakterer:
Opskriften er vist 7600 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu