Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Taralli

Taralli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.mel 00
30 g.salt
3 dl.Tør hvidvin
2.5 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Arbejd mel, vin, olie og salt godt sammen til en elastisk og homogen dej Lad den hvile tildækket ca. 20 minutter ikke for koldt.

En stor gryde med vand bringes i kog og 1 spsk. salt tilsættes.


Rul delen til tynde pølser 1 cm tykke som skæres i 8-10 cm stykker som formes til ringe som trykkes sammen. Læg ca. 10 af gangen i det kogende vand, når de kommer op til overfladen tages de op med en hulske og drypper af på et klæde et par minutter.

Dejringene sættes på en smurt plade eller på bagepapir. Sættes i ovnen ved 200 grader og bag taralli ca. 40 minutter til de er gyldne.

Tips:

De kan krydres med fennikelfrø, sesam, chilipeber, oregano eller tørret løg 5-6 g, vil være nok til 1 kg, dej.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5137 gange,
og udskrevet 88 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu