Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparges og Pasta

Asparges og Pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
400 g.pastasløjfer
400 g.grønne asparges
1 bdt.forårsløg
150 g.røget mørbrad
150 g.basilikumtapenade
 


Opskrift:

Kog sløjferne i saltet vand. Tilsæt asparges skåret i mindre stykker og forårsløgene de sidste 3 min. Gem lidt af vandet. Hæld det gennem sien og tilbage i gryden . Tilsæt mørbrad i strimler og cremetapenade og lidt af kogevandet. Smag til og server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 28728 gange,
og udskrevet 508 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2007-06-11 09:23:33
Se opskrift på tapenade her


[email protected]  -  2007-05-23 19:48:41
hvad er cremetapanade ? i opskriften står basilikumtapanade hvordan laver man det ?