Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Asparges med smørstegt persille

Asparges med smørstegt persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Asparges med smørstegt persille, billede 4 Asparges med smørstegt persille, billede 1 Asparges med smørstegt persille, billede 2 Asparges med smørstegt persille, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
150 gram Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Skræl forsigtigt aspargesene fra hoved mod rod og skær det nederste hårde stykke af. Kom aspargesene i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 6-8 min. De skal være møre, men ikke bløde.

Tag aspargesene op, anret dem i et lunt fad og hold dem varme.

Pluk persillen i små kviste, skyl og tør dem godt. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg persillen ved kraftig varme i ca. 10 sek. Hæld smør og persille over de lune asparges og server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 47548 gange,
og udskrevet 677 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu