Rejer og asparges dryppes af i dørslag - gem væsken. Smør smeltes og mel piskes i. Væderne tilsættes lidt af gangen og koges godt igennen. Smag til med salt/peber og sukker. Rejer og asparges tilsættes og varmes kort op. Inden servering tilsættes det finthakkede dild. Smager skønt til stegt fladfisk med nye kartofler!
Tips:
Bruges dobbelt så meget fedtstof og mel bliver saucen det tykkere og kan bruges til tarteletter. tilsæt evt flere rejer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 12613 gange, og udskrevet 229 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider