Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold rejesauce

Kold rejesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-8 

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : NEJ

Indsendt af : RIKKE

Indsendt :





Ingredienser:
5 dl.CREME FRECHE
4 spsk.KETCHUP
 SAFT AF 1/2 CITRON
2 SPSK.COGNAC (kan undlades)
1 BDT.DILD (El. 2 spsk tørret dild)
200 g.rejer i lage
2-3 spsk.rejevand
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rejerne drænes for lage i dørslag. Dild hakkes fint. Creme freche røres sammen med alle ingredienser. Rejerne tilsættes til sidst. Kan serveres til stegt, dampet og kogt fisk med et stykke flútes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 4953 gange,
og udskrevet 79 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mie  -  2010-05-14 16:46:03
Kom 400 gram rejer i og fik den skønneste rejesalat!!!


  -  2010-05-14 16:45:11
Virkelig en nem og meget velsmagende sauce som piftede en ellers kedelig omgang fiskefingre op på gourmetplan!!