Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kold rejesauce

Kold rejesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : NEJ

Indsendt af : RIKKE

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.CREME FRECHE
4 spsk.KETCHUP
 SAFT AF 1/2 CITRON
2 SPSK.COGNAC (kan undlades)
1 BDT.DILD (El. 2 spsk tørret dild)
200 g.rejer i lage
2-3 spsk.rejevand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rejerne drænes for lage i dørslag. Dild hakkes fint. Creme freche røres sammen med alle ingredienser. Rejerne tilsættes til sidst. Kan serveres til stegt, dampet og kogt fisk med et stykke flútes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 5650 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mie  -  2010-05-14 16:46:03
Kom 400 gram rejer i og fik den skønneste rejesalat!!!

  -  2010-05-14 16:45:11
Virkelig en nem og meget velsmagende sauce som piftede en ellers kedelig omgang fiskefingre op på gourmetplan!!