Kold rejesauce

Kold rejesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : NEJ

Indsendt af : RIKKE

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.cremer fraiche
4 spsk.tomatketchup
0.5 citron saft heraf
2 spsk.cognac (kan undlades)
1 bdt.dild (eller 2 spsk. tørret dild)
200 g.rejer i lage
2-3 spsk.rejevand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rejerne drænes for lage i dørslag. Dild hakkes fint. Creme freche røres sammen med alle ingredienser. Rejerne tilsættes til sidst. Kan serveres til stegt, dampet og kogt fisk med et stykke flútes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 6045 gange,
og udskrevet 109 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mie  -  2010-05-14 16:46:03
Kom 400 gram rejer i og fik den skønneste rejesalat!!!

  -  2010-05-14 16:45:11
Virkelig en nem og meget velsmagende sauce som piftede en ellers kedelig omgang fiskefingre op på gourmetplan!!