Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparges med safransauce

Asparges med safransauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
24 grønne asparges
 
 Sauce:
1 lilleløg
10 g.smør
1 dl.hvidvin
1 dl.grønsagsbouillon
1/4 tsk.safran
1 dl.fløde
 tsk.majsstivelse
½ tsk.salt
 peber
 


Tilbehør:
Flutes
Opskrift:

Den træede ende brækkes af aspargeserne og de dampes i letsaltet vand i 5 min.

Sauce:
Løget hakkes og svitses i smør. Vinen tilsættes og koges ind til det halve. Bouillon og safran tilsættes. Fløde og majsstivelse røres sammen og røres i saucen. Koges igennem og smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 18477 gange,
og udskrevet 361 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Visti  -  2011-05-14 18:47:49
Pas på med fløden brug i stedet mælk så det ikke bliver for fedt. Smager skønt i stedet for altid smør .