Karry sauce light

Karry sauce light, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Merete

Indsendt :

Ingredienser:
5 dl.vand
2 spsk.skummetmælkspulver
1 bouillonterning
 Karry
 Peber
2 spsk.maizena
 
Opskrift:
Opløs Bouillon terningen i det kogende vand, tilsæt skummetmælkspulver under omrøring med piskeris. Tilsæt karry og peber efter smag.
Rør 2 spsk maizena ud i lidt koldt vand, tilsæt det til saucen under omrøring og lad koge i ca 3 minutter.

Tips:

Saucen er god når kylling og grøntsager bliver for kedeligt i sig selv;)


karakterer:
Opskriften er vist 3821 gange,
og udskrevet 64 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu