Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flødeostekage II

Flødeostekage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : wizzen

Indsendt :



Ingredienser:
 Bund:
75 g.smør el. marg.
150 g.digestive
 
 Fromage:
4 blade husblas
200 g.flødeost 70+ (37%)
2 æg mellem str.
2 dl.creme fraiche 18% el. 38%
2 tsk.vanillesukker
1 tsk.revet citronskal (kan undlades)
1 spsk.frisk citronsaft
50 g.flormelis
 
 Gele:
1 glassyltede kirsebær (ca. 340 g)
2.5 dl.kirsebærsaft
4 blade husblas
 
Opskrift:
Bund:
Smelt smørret. Smuldr kiksene deri og bland det godt til en ensformig masse. Fordel blandningen i en 25 cm springform og lad den afkøle.

Fromage:
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Rør flødeosten sammen med æggeblommer tilsæt derefter cremefraiche, vanille citronskal og- saft. Træk husblasen op af vandet og smelt det i en lille skål i vandbad (kaffemaskinen kan også bruges). Afkøl den lidt og hæld den i ostemassen. Pisk hviderne stive. Bland forsigtigt flormelis i og vend det i ostemassen. hæld fromagen i over kiksenei formen og stil kagen koldt til næste dag.

Gele:
Hæld kirsebærene til afdrypning i en sigte(gem saften). Fortynd saften til der er 2 1/2 dl. Bland de udblødte, smeltede husblas i saften. Pynt kagen med kirsebær. Hæld geleen hen over, når den begynder at stivne


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7776 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu