Bund:
Smelt smørret. Smuldr kiksene deri og bland det godt til en ensformig masse. Fordel blandningen i en 25 cm springform og lad den afkøle.
Fromage:
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Rør flødeosten sammen med æggeblommer tilsæt derefter cremefraiche, vanille citronskal og- saft. Træk husblasen op af vandet og smelt det i en lille skål i vandbad (kaffemaskinen kan også bruges). Afkøl den lidt og hæld den i ostemassen. Pisk hviderne stive. Bland forsigtigt flormelis i og vend det i ostemassen. hæld fromagen i over kiksenei formen og stil kagen koldt til næste dag.
Gele:
Hæld kirsebærene til afdrypning i en sigte(gem saften). Fortynd saften til der er 2 1/2 dl. Bland de udblødte, smeltede husblas i saften. Pynt kagen med kirsebær. Hæld geleen hen over, når den begynder at stivne
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7889 gange, og udskrevet 154 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider