æg og mælk piskes godt sammen i en dyb tallerken
franskbrødsskiverne lægges i og vendes så de bliver godt gennemtrukne
skiverne steges et par minutter på hver side og serveres varme med et drys sukker og kanel.
Tips:
det var guf når man kom kold hjem fra skole eller som dessert efter aftensmaden
Opskriften er vist 4620 gange, og udskrevet 48 gange.
Kommentarer
Jacob - 2011-01-04 23:50:40 Smager super godt :-)
Men jeg kan se du har blandet 2 opskrifter herinde
Fra sammen :-)
Smager super og jeg bruger hellere mælk og æg end bare pisket æg
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider