Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparges med parmaskinke

Asparges med parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Per K.

Indsendt :


Asparges med parmaskinke, billede 4 Asparges med parmaskinke, billede 1 Asparges med parmaskinke, billede 2 Asparges med parmaskinke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.grønne asparges ca. 20 stk.
 
8 skiver.parmaskinke 16 hvis de er meget tynde
200 g.ruccola
 olie
 parmesan
 balsamicoeddike
 


Opskrift:

Knæk eller skær den træde ende af og skyld aspargesene godt. Blancher aspargeserne i kogende vand 1/2 minut.

Tag dem op og dryp dem af. Skær dem over i halve og pak ca. 10 stykker asparges ind i hver skive parmaskinke til en lille pakke.

Steg pakkerne gyldne på en varm grill, en grillpande eller en almindelig varm pande. På en pande kan det være nødvendigt at bruge 1 spsk olivenolie.

Læg pakkerne på ruccolasalat og pynt evt. tallerkenen med ruccolaolie og flager af parmesan Dryp med balsamicoeddike lige inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (24 stemmer)

Opskriften er vist 154497 gange,
og udskrevet 5509 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Flemming  -  2017-06-24 13:41:37
Laver det ofte, men ikke med 10 i hver rulle. Laver typisk flere mimdre ruller med 2-4 asparges i hver.


Flemming  -  2015-04-06 18:41:30
Skriv dov hvorlænge de skal steges


  -  2011-12-01 11:32:24
Det er simpelthen så saltet en ret når det parmaskinke kommer på panden. det er uspiseligt. den værste forret jeg har lavet før.. beklager.


Ole  -  2011-06-08 20:14:35
Vil der ske noget ved at servere den kold?


Maria  -  2010-06-23 06:46:30
Hvis man bruger bacon kan man sagtens undlade olien.. fedtet fra baconnen er nok :) og det smager stadig skønt


  -  2009-11-17 14:03:25
Skal man købe ruccolaolie ? eller lave den? Er der nogen der kan skrive hvordan man laver ruccolaolie ?? PÅ FORHÅND TAK


Per  -  2008-05-15 11:30:33
Olie ca. 1 dl. og halvdelen af ruccolaen blendes sammen, tilsæt ruccolaen lidt efter lidt, der kan også bruges pesto i stedet.