Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparges med grøn sauce

Asparges med grøn sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
400 g.frosne, optøede rejer med skal
500 g.friske, grønne asparges
1 l.vand
1 tsk.groft salt
 
 sauce:
1 dl.piskefløde
1 dl.små dildkviste
1 1/2 dl.cremefraiche 38%
2 æggeblommer (str. store)
1/4 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
50 g.ørredrogn
 
 Pynt:
 Dildkviste
 


Tilbehør:
flutes
Opskrift:

Pil de hele rejer. Kom aspargesene i kogende vand tilsat salt og kog dem 2-3 min., efter tykkelse. Lad dem dryppe af i et dørslag.

Grøn sauce:
Blend piskefløde og dild i ca. 20 sek. Kom cremefraiche i en lille gryde og varm den op til kogepunktet. Rør æggeblommerne sammen i en skål. Pisk lidt af den varme cremefraiche i æggeblommerne og hæld den derefter tilbage i gryden under stadig piskning. Varm saucen op uden at den koger. Tilsæt den "grønne" fløde og varm saucen igennem. Smag til med salt og peber.

Serveringen:
Anret asparges, rejer og ørredrogn i grupper på portionstallerkener. Server saucen i en skål ved siden af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 20713 gange,
og udskrevet 434 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sus  -  2009-11-14 15:27:05
Rigtig god sauce. Og så kan det anrettes rigtig flot!


Lotte  -  0000-00-00 00:00:00
Saucen er også god kold, så den kan sagtens laves i god tid.


  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk god sauce, som også passer godt til fisk