benfri sild ca. 30 g + lidt af lagen1 ds. benfri sild ca. 30 g + lidt af lagen
1
dl.
piskefløde1 dl. piskefløde
1
bdt.
dild1 bdt. dild
1
bdt.
purløg1 bdt. purløg
Opskrift:
Skær rognen igennem og skrab "æggene" ud i en sigte.
Skær de hårdkogte æg igennem og kom dem i sammen med de benfri sild samt piskefløde.
Purér blandingen og rør lidt af lagen fra silden i, men ikke for meget. Smagen må ikke blive dominerende.
Anret rognmassen i små portionsskåle.
Drys med fintklippet purløg og lidt dildkviste.
Serveres med ristet rugbrød og smør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4661 gange, og udskrevet 86 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider