Rognpostej

Rognpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :

Ingredienser:
200 g.røget torskerogn
2 hårdkogte æg
1 ds.benfri sild ca. 30 g + lidt af lagen
1 dl.piskefløde
1 bdt.dild
1 bdt.purløg
 
Opskrift:
Skær rognen igennem og skrab "æggene" ud i en sigte.
Skær de hårdkogte æg igennem og kom dem i sammen med de benfri sild samt piskefløde.
Purér blandingen og rør lidt af lagen fra silden i, men ikke for meget. Smagen må ikke blive dominerende.
Anret rognmassen i små portionsskåle.
Drys med fintklippet purløg og lidt dildkviste.
Serveres med ristet rugbrød og smør.


karakterer:
Opskriften er vist 4975 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu