Birkesød eller sukker1 spsk. Birkesød eller sukker
0.5
dl.
olie0.5 dl. olie
1.5
pose
Jyttemel (ca.)1.5 pose Jyttemel (ca.)
Opskrift:
Gær og lunkent vand røres sammen. Resten tilsættes og røres og æltes godt. Put ikke alt jyttemelet i på én gang, men lidt efter lidt. Måske skal der bruges lidt mindre eller lidt mere af det.
Stilles lunt til hævning i 1 time. Formes til boller og bages i 20-25 minutter ved 200 grader. Skal bages ved varmluft!
Kan gemmes i nogle dage, men smager bedst opvarmet.
De er gode til bla. supper og madpakker. De kan også bruges som luciaboller/luciakatte - da skal tilsættes gurkemeje.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 24601 gange, og udskrevet 407 gange.
Kommentarer
Til Yvonne - 2018-09-30 13:11:39 Jyttemel er en naturligt glutenfri melblanding
Yvonne - 2018-07-28 10:13:57 Hvad er Jyttemel?
Josephine - 2010-11-10 14:39:51 Det bliver spændene, om denne opskrift er go´? Håber meget på det, da jeg har prøvet en del gange og stå, hvor tingene så ikke smager godt!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider