Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Nemme boller

Nemme boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Jyttemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Astrid

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
9 dl.lunkent vand
1.5 tsk.salt
1 spsk.Birkesød eller sukker
0.5 dl.olie
1.5 poseJyttemel (ca.)
 
Opskrift:
Gær og lunkent vand røres sammen. Resten tilsættes og røres og æltes godt. Put ikke alt jyttemelet i på én gang, men lidt efter lidt. Måske skal der bruges lidt mindre eller lidt mere af det. Stilles lunt til hævning i 1 time. Formes til boller og bages i 20-25 minutter ved 200 grader. Skal bages ved varmluft! Kan gemmes i nogle dage, men smager bedst opvarmet. De er gode til bla. supper og madpakker. De kan også bruges som luciaboller/luciakatte - da skal tilsættes gurkemeje.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 24150 gange,
og udskrevet 392 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Til Yvonne  -  2018-09-30 13:11:39
Jyttemel er en naturligt glutenfri melblanding

Yvonne  -  2018-07-28 10:13:57
Hvad er Jyttemel?

Josephine  -  2010-11-10 14:39:51
Det bliver spændene, om denne opskrift er go´? Håber meget på det, da jeg har prøvet en del gange og stå, hvor tingene så ikke smager godt!