Marcipan, hjemmelavet

Marcipan, hjemmelavet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Enheder

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Nødder - Macadamianødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Astrid

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.smuttede og kværnede mandler
5 spsk.flydende blomsterhonning
 Evt.lidt kanel
 
Opskrift:
Kværnede mandler og honning blandes sammen, til honningen bliver blød. Smag den evt. til med lidt kanel. Massen skal tørre i et døgn, tildækket og ved stuetemperatur.

Tips:

Kan bruges til konfekt. Den smager dejligt med tørret frugt og hvid chokolade. Er også god i små snitter som den er. Børnene synes den er bedre end den købte marcipan med gluten i.





karakterer:
Opskriften er vist 7437 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu