Marcipan, hjemmelavet
Hovedingrediens : Nødder - Macadamianødder Indsendt af : Astrid Indsendt : Red : |
|
|
Kværnede mandler og honning blandes sammen, til honningen bliver blød. Smag den evt. til med lidt kanel. Massen skal tørre i et døgn, tildækket og ved stuetemperatur.
Tips: Kan bruges til konfekt. Den smager dejligt med tørret frugt og hvid chokolade. Er også god i små snitter som den er. Børnene synes den er bedre end den købte marcipan med gluten i. |
|
Opskriften er vist 7437 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne