optøede eller friske snittede rabarber1.5 l. optøede eller friske snittede rabarber
2.5
dl.
mørk farin2.5 dl. mørk farin
1
spsk.
hvedemel1 spsk. hvedemel
1
spsk.
mørk rom (kan udelades)1 spsk. mørk rom (kan udelades)
0.5
tsk.
stødt kanel0.5 tsk. stødt kanel
1
knsp.
salt1 knsp. salt
Smuldredej: Smuldredej:
2.5
dl.
havregryn2.5 dl. havregryn
0.75
dl.
hvedemel0.75 dl. hvedemel
0.5
dl.
mørk farin0.5 dl. mørk farin
6
spsk.
kold margarine6 spsk. kold margarine
Opskrift:
Bland rabarber, farin, mel, evt. rom, kanel og salt i en teflongryde, der tåler at gå i ovnen.
Sæt gryden på komfuret og smelt rabarberblandingen sammen ved jævn varme, ca. 15 min. Rør rundt nu og da.
Tænd ovnens grill. Bland havregryn, mel og farin til smuldredejen i en skål eller foodprocessor. Skær den kolde margarine i tern og hak det sammen til en grovkornet masse. Drys smuldredejen over rabarberblandingen.
Stil gryden ca. 10 cm fra grillelementet i ovnen og bag, til overfladen er sprød og gylden. Drej gryden et par gange undervejs. Servér straks.
Tips:
Smager dejligt sammen med græsk yoghurt.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4394 gange, og udskrevet 59 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider