Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æg med tomatmayonnaise

Æg med tomatmayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
4 æg
1 ds.asparges (225 g)
2 tomater
 salatblade
150 g.mayonnaise
2-3 spsk.tomatpuré
3 spsk.yoghurt naturel
 salt
 peber
 et par dråber tabasco
 evt.lidt citronsaft
 


Opskrift:

Æggene koges hårde, ca. 9 min., afkøles, pilles og halveres.
Aspargeserne afdryppes og tomaterne skæres i skiver.
Aspargeserne anrettes i en bunke midt på fadet. Tomatskiverne lægges i en krans omkring og æggene lægges herpå. Pynt anretningen med salatblade.
Mayonnaisen røres op med tomatpuré og yoghurt og smages til med krydderier og evt. citronsaft.
Saucen hældes på æggene der dog ikke dækkes helt. Resten hældes over aspargeserne. Der gives brød og smør til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2609 gange,
og udskrevet 29 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu