Buttedej stan
Hovedingrediens : - Fryseegnet : kan fryseegnet Indsendt af : heidi Indsendt : Red: |
|
|
fløde ost kommes i en skål .
champignon svites på en panne og helles i skållen samt søde sinnep, dijon sinnep , proløg og så røger der lidt rung og så røges skinke i. buttedej rulles ud i læte med bagepladen og skal ver ca 26 cm bred du skær rener på skår på ca 5 cm lange og 2 cm brede . fyllet liges på meten af dej . du flæte dej over fyllet . skal bages ved ca 200 co i ca 30 min. Tips: smager best med hamperøk tran . det er lætes når du skal skær riser på skrå og lege dej over hinaden og skære dem. |
|
Opskriften er vist 7632 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne