Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn. Læs hele opskriften igennem. Vej alle ingredienserne af. Smelt smørret. Hak hasselnødder og mørk chokolade.
Æg og sukker piskes sammen, hæld det smeltede smør i, pisk videre. mælk hældes i, pisk videre. kakao, natron, bagepulver og salt hældes i, pisk videre. mel hældes i, piskes godt sammen.til sidst røres de hakkede hassel nødder og den hakkede mørke chokolade i med en ske.
Hæld dejen i en smurt springform. bages ved 180 grader C. alm. ovn i 35 min.
Tips:
Der kan puttes alle former for nødder i, kun fantasien sætter grandser. serveres med frisk frugt, flødeskum eller creme fraiche, efter ønske.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(8 stemmer)
Opskriften er vist 12278 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
l.ras - 2011-10-09 19:15:24 god og saftig, men rigeligt mættende. God som dessert med lidtfrisk frugt eller en god vanilieis
maria - 2009-09-27 13:03:50 super lækker kage den fortjener i vært i fald 10 point
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider