Smuldre gæren i en bakebolle og rør den ud med mælken. Tilsæt sukker, salt, æg og halvdelen af hvedemelet. Tilsæt smøret i små klumper og arbejd det ind i dejen. Tilsæt resten af melet og arbejd til en blank og smidig dej. Lad den hæve godt tildækket til dobbelt størrelse.
Ta dejen på bagebordet og arbejd dejen smidig. Del den i tre deler og rul hver del ud til en stor pølse. Del denne i ca 15 lige store firkantede stykker.
Bland blåbærene med sukker og maisena og fordel på emnene. Bøj op hjørnene og trykk deigen sammen så at blåbærene ikke render ud. Læg dem med samlingen ned på bagepladen. Lad bollene hæve godt op.
Bag bollene midt i ovnen ved 225 grader C i 7-9 minutter.
Pensle bollene med smeltet smør og dypp dem i sukker straks de kommer ud af ovnen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11112 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
- 2012-10-21 19:41:10 Gode, men tror jeg vil prøve at putte lidt creme i før jeg lukker pakkerne
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider