Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Boller uden æg og mælk, mange variationer

Boller uden æg og mælk, mange variationer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : mammi

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
600 g.hvedemel
200 g.italensk durummel
100 g.havregryn
0.5 pakkeneutral smørreost buko
75 g.st. paulin
1 tsk.salt
3 spsk.sukker
1 tsk.vanillesukker
1 dl.olie
5 dl.vand
150 g.solsikke kerner
 
Opskrift:
smuldre gæren i en skål og hæld salt sukker og vanille sukker på, så gæren smelter, hjælp den lidt på vej ved at røre let rundt i det.
når gæren er smeltet tilsættes olie, vand og dernæst solsikke kerner.
(samt ost hvis du ønsker det i, inden melen tilsættes.)
Når det er puttet i, skal der tilsættes begge mel typer til dejen ikke er klæbrig mere.
hvis dejen stadig klæber tilsæt mere mel til den ikke hænger ved skålen mere, gem dog lidt til at kunne forme bollerne.
lad dejen hæve i 30 min.
form bollerne til den størrelse du finder bedst og bag dem så ved 225 grader i ca 12-18 min på midterste gril.

Tips:

de bliver rigtig gode af at man lige pensler dem med enten æg eller olie man kan tilsætte mange ting til bollerne for at afveksle dem


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Boller uden æg

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12458 gange,
og udskrevet 73 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-12-16 21:57:35
synes ikke det hænger sammen at skrive uden æg og mælk, da ost er et mælkeprodukt...ret vildledende