grofthakkede blandede nøddekerner350 g. grofthakkede blandede nøddekerner
150
g.
grofthakkede tørrede dadler150 g. grofthakkede tørrede dadler
150
g.
grofthakkede tørrede figner150 g. grofthakkede tørrede figner
150
g.
rå marcipan i tern150 g. rå marcipan i tern
50
g.
hakket sukat50 g. hakket sukat
50
g.
hakket pomeransskal50 g. hakket pomeransskal
50
g.
røde coctailbær50 g. røde coctailbær
100
g.
hvedemel100 g. hvedemel
1
tsk.
bagepulver1 tsk. bagepulver
0.25
tsk.
havsaltflager0.25 tsk. havsaltflager
150
g.
lyst rørsukker150 g. lyst rørsukker
3
store æg3 store æg
Opskrift:
Smør formen, og beklæd den med tilklippet bagepapir. Bland de første syv ingredienser, tilsæt mel med bagepulver og salt samt sukker, og vend det hele godt sammen. Rør et æg ad gangen i, og fyld dejen i formen. Glat overfladen, og bag kagen ved 175 grader ca. 1 ½ time.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4034 gange, og udskrevet 83 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider