Rør gæren ud I lillefindervarm mælk ca. 35 grader C. tilsæt salt, sukker og sammenpisket æg.
Smuldr smørret i halvdelen af melet, og rør det i gærblandingen.
Tilsæt resten af melet lidt af gangen og ælt til dejen er let og smidig.
Lad dejen hæve 30 minutter.
Rul dejen ud i et aflangt stykke ca 40x20 cm.
Rør smørret blødt med flormelis, kornene fra vanillestang, citronsaft og revet citronskal.
Smør det på dejen, og riv marcipanen over.
Rul dejen sammen på den lange led, og skær den i tykke skiver.
Læg sneglene i muffinsforme, sæt dem på en bageplade, og lad dem hæve ca. 30 minutter.
Sæt ovnen på 210 grader C. alm. ovn bag dem i 15-20 minutter.
Afkøl en smule.
Glasur:
Rør flormelis med lidt friskpresset citronsaft og pynt de lune snegle med citronglasuren.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15808 gange, og udskrevet 166 gange.
Energi:
KJ total 22658 (5394 kcal)
KJ pr. stk. 1132 (269 kcal)
Vægt ialt 1495 gram
Vægt pr. stk. 74 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1515 KJ (360 kcal) Protein 5.8 gram Fedt 15.9 gram Kulhydrat 49.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider