Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

squashbrød

squashbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er Fryseegnet

Indsendt af : Lise

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
50 g.smør
4 dl.mælk
1 dl.ymer
2 tsk.groft salt
2 spsk.sukker
200 g.reven squash (ej skrællet)
1 dl.frisk hakket persille
800-1000 g.hvedemel
 
Opskrift:
bland gær og sukker i en skål til gæren er helt opløst (det skal nærmest "smelte"). Smelt smør i en gryde og tilsæt mælk. Tilsæt det til gær-blandingen. Tilsæt ymer og reven squash. Tilsæt mel og ælt indtil dejen er smidig. Lad dejen hæve 1/2 time. Form dejen til et stort brød, og placér på en bageplade med bagepapir. Lad brødet hæve i mindst 1/2 time. Bag midt i ovnen ved 225 grader i ca. 1/2 time (hold øje med brødet).

Tips:

Istedet for ymer kan såvel bruges græsk youghurt. Kan laves til boller ved samme fremgangsmåde, dog bages kun ca. 15 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12832 gange,
og udskrevet 360 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu