citron skallen heraf eller 1 stang kanel1 citron skallen heraf eller 1 stang kanel
1500
g.
sukker1500 g. sukker
1-2
spsk.
Konserveringsvæske1-2 spsk. Konserveringsvæske
Opskrift:
Skyl og kog bærrene 4-5 minutter i vandet med citronskal eller hel kanel.
Hæld sukkeret i og kog yderligere 10 minutter.
Flyt gryden fra varmen og rør konserveringsvæsken i.
Hæld syltetøjet op, og bind det til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9416 gange, og udskrevet 156 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider