| |
|
Kyllingedeller
Kyllingedeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | hakket kylling el. kalkun fars500 g. hakket kylling el. kalkun fars | 0.5 | | finhakket løg0.5 finhakket løg | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 0.5 | tsk. | friskkværnet peber0.5 tsk. friskkværnet peber | 2 | tsk. | dijonsennep2 tsk. dijonsennep | 3 | tsk. | hvedemel (ekstra hvis behov)3 tsk. hvedemel (ekstra hvis behov) | 100 | g. | squash (reven)100 g. squash (reven) | 100 | g. | gulerødder (reven)100 g. gulerødder (reven) | 0.5 | | rød peberfrugt i meget fine tern0.5 rød peberfrugt i meget fine tern | 1 | | æg el. lidt vand (hvis behov)1 æg el. lidt vand (hvis behov) | | | | | | Olie til stegning Olie til stegning | | | |
| |
Rør kødet sammen med løg, salt, peber, sennep og mel. Rør grøntsagerne i farsen og rør til passende konsistens med æg el. vand.
Form farsen til større el. mindre frikadeller og steg dem gyldne og sprøde.
Tips:
Serveres med ovn kartofler og alm. Salat el. rødbedesalat (Se min anden opskrift)
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 26963 gange, og udskrevet 356 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Tessia - 2010-11-01 22:31:10 Prøvede den i dag...det blev MEGA lækkert.
- 2010-04-30 17:02:09 Smager skønt uden dijon sennep
|
|