Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidvins granité med basilikum

Hvidvins granité med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.hvidvin
2.5 dl.vand
75 g.sukker
2 stilkebasilikum
 
Opskrift:
Kog vin, vand og sukker op. Hæld blandingen i en dyb tallerken, kom basilikummen i og lad det køle til stuetemperatur. Tag basilikummen op og stil tallerknen i fryseren og lad det fryse til en fast blok. Skrab isen med en gafel, og server krystallerne i et glas.

Da granitéen ikke er super sød, er den perfekt til at rense ganen med mellem to retter.

Tips:

Granitéen kan nemt variers, jeg har med succes prøvet rødvin og rosmarin, rødvin og laurbær, hvidvin og citron/lime. Jeg bruger lidt mindre sukker når jeg bruger rødvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9123 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ask  -  2011-01-24 15:29:50
Skal ske. Se den her.

Lars  -  2011-01-17 08:44:31
Det smager af en million, og det er det nemmeste trick til at løfte en tre retters middag op i gourmet højder. Serverede det mellem forret og hovedret, i afkølede glas... Gæt hvem der scorede!!! Glæder mig til at prøve andre vaianter (vil dog gerne se en opskrift hvor der bruges rødvin).