Hvidvins granité med basilikum

Hvidvins granité med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

DiverseRet : Diverse - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.hvidvin
2.5 dl.vand
75 g.sukker
2 stilkebasilikum
 
Opskrift:
Kog vin, vand og sukker op. Hæld blandingen i en dyb tallerken, kom basilikummen i og lad det køle til stuetemperatur. Tag basilikummen op og stil tallerkenen i fryseren og lad det fryse til en fast blok. Skrab isen med en gaffel, og server krystallerne i et glas.

Da granitéen ikke er super sød, er den perfekt til at rense ganen med mellem to retter.

Tips:

Granitéen kan nemt varieres, jeg har med succes prøvet rødvin og rosmarin, rødvin og laurbær, hvidvin og citron/lime. Jeg bruger lidt mindre sukker når jeg bruger rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 10694 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-17 08:44:31
Det smager af en million, og det er det nemmeste trick til at løfte en tre retters middag op i gourmet højder. Serverede det mellem forret og hovedret, i afkølede glas... Gæt hvem der scorede!!! Glæder mig til at prøve andre vaianter (vil dog gerne se en opskrift hvor der bruges rødvin).